English

Ekseri i vijci

OAO "Rechickij metiznij zavod", jedno od prvih preduzeća u metalurškoj industriji Belorusije, osnovano je 1912. godine kao proizvođač eksera i žičanih proizvoda. Od 2006. godine, OAO "Rechickij metiznij zavod" deo je holdinga "BMZ". Fabrika je lider u asortimanu specijalnih eksera koji omogućava da bude prisutna na tržištima praktično svih evropskih zemalja. RMZ proizvodi sledeće elemente za pričvršćivanje:

- građevinski ekseri, ekseri u kvalitetu, specijalni ekseri (prstenasto nazubljeni ekseri, ekseri sa telom vijka, ekseri sa kvadratnim telom, ekseri za tapete, krovni ekseri, ekseri za završne radove, ekseri za izradu paleta, zatupljeni ekseri za oblikovanje, škriljevci, završni ekseri, ekseri za kutije, rebrasti ekseri itd.);

- vijci za drvo (specijalni vijci za drvo, termo ojačani vijci)

- vijci (standardni vijci, specijalni vijci, samorezujući vijci sa burgijom i bez burgije) - vijci (sa okruglom, šestougaonom ili suprotnom glavom)

- navrtke (šestougaone navrtke, navrtke sa prirubnicom i završne navrtke ventila)

- zakovice (zakovice, zakovice za segmentne testere, rešetke i zakovice suprotnom glavom)

- osiguravajuće rascepke

- specijalne osovine

- žica opšte namene, žica za zavarivanje

- žica za armirani beton i za hladno upravljanje

 

Rechickij metiznij zavod proizvodi elektrolitičko i vruće pocinčavanje svih vrsta eksera, navrtki, vijaka, samoreznih vijaka, kao i konstrukcija sa dimenzijama ne većim od 12500h 1500h 2500 mm (visina, širina, dužina), sa težinom do 8000 kg i cevi dužine 4,0 do 8,2 m, a prečnika od 1,2 "do 4". Vruće pocinčavanje proizvedeno je na proizvodnoj liniji kompanije Hirtz (Nemačka), pušteno u upotrebu 2003. godine, i na proizvodnoj liniji proizvođača Gimeco (Italija), puštene u rad 2011. godine.

Rechickij metiznij zavod

ekseri

vijci