English

O nama

BELMET d.o.o. je zajedničko ulaganje BMZ ( Beloruski proizvodjač čelika) sa lokalnom kompanijom. Kompanija je osnovana 2017-te godine i kao osnovnu delatnost ima trgovinu proizvodima od čelika. Sedište kompanije je u Beogradu.

Kao ćerka-firma BMZ-a , Belmet trguje proizvodima iz proizvodnog programa beloruskog proizvodjača. Naše prodajne aktivnosti su usmerene ka lokalnom i tržištu regiona.

Beloruski proizvodjač čelika ( BMZ) ima četiri glavna proizvodna kapaciteta, koji su povezani u proizvodni lanac i to: čeličana, valjaonica,proizvodnja čelične žice i užadi i valjaonica cevi. Fabrika takodje ima u svom sastavu i pomoćne pogone kao i administrativni deo.

Proizvodnja čelika-čeličana, uključuje pripremu čeličnog otpada i dve linije za proizvodnju čelika (dve elektro peći). Valjaonički deo se sastoji od tri valjaonice, koje valjaju različite vrste profila. Proizvodnja čelične užadi i žice se vrši u tri pogona za žicu i užad,kao i pogonu za praškastu metalurgiju (čelični prah) i mašinska radionica (die workshop), pogon za tehnološko pakovanje. Proizvodnja cevi se odvija u posebnom pogonu površine od 40,000m2.

Kompanija ima infrastrukturu za održavanje i popravku za električnu, pogonsku i mašinsku opremu, radionicu za šine, autoradionicu i ostale pomoćna odeljenja. Kompanija je uložila više od 684,5 mil USD u tehnička poboljšanja, rekonstrukcije i usavršavanja u poslednjih pet godina ( najmanje 100 mil USD godišnje).

Proizvodi ove železare su isporučeni u 107 zemalja širom sveta ( Australija, 35 zemalja u Evropi,5 zemalja u Severnoj Americi, 3 zemlje Južne Amerike,38 zemalja Srednjeg Istoka i Afrike, 12 zemalja Jugoistočne Azije, 10 zemalja ZND.

PROIZVODNI PROGRAM
Toplovaljane šipke, betonsko gvoždje, kontinuirano livene gredice i trupci, bešavne cevi, čelična užad, čelična žica, čelična vlakna.

TEHNIČKA PODRŠKA
Zajedno sa našim kolegama iz BMZ-a, obezbedjujemo tehničku podršku pri nabavci materijala. Takodje, organizujemo posetu i obilazak proizvodnje u Belorusiji i sastanak sa našim timom tehničke podrške u cilju boljeg razumevanja proizvodnje i tehnološkog procesa.

Opšte informacije

Kompanija : Belmet d.o.o.
Sedište: Koste Glavinića 5, Beograd

Nadležnost suda: Trgovinski sud u Beogradu
Matični broj: 21279471
PIB: 109982649
Osnivački kapital: 12.380.000,00 RSD

Osnivači / članovi društva:
      Belmet Belmet Handelsges.m.b.H
      STEELTRADE j.d.o.o.

Direktor: Mario Plazibat

Žiro račun: Raiffeeisen bank d.d.
Broj žiro računa: 265-1110310001935-14
SWIFT: RZBSRSBG
IBAN: RS35265100000018761694


Objave

Odluka skupštine 15.10.2020